nya möjligheter!

Behöver ni ny kompetens?!

Genom att ansluta ert företag till NyKarriär är ni med och bidrar till Oskarshamns tillväxt och ert företags utveckling. Genom att ansluta er matchar våra koordinatorer ansökningar mot era önskemål och krav för att kunna tilldela personerna nya karriärsmöjligheter och er den kompetens ni söker och behöver till ert företag. 

Vi är med och finansierar den sökandes lön till en viss procentsats under en viss tid och företagen står för den andra delen. För er innebär det en mindre risk att anställa en person genom oss än att ta hela risken själv.  

NyKarriär finansieras bland annat av de företag som ansluter sig, annonsering på hemsidan och inom snar framtid förhoppningsvis Oskarshamns kommun samt de mervärdespengarna som eventuellt ska tilldelas till Oskarshamns kommun.

NY kompetens!

Behöver ni kompetens?
Anslut er till NyKarriär för en större möjlighet att hitta rätt personal och för att öka Oskarshamns tillväxt.

Hur vi går tillväga

1

ANSÖK

Kandidat gör ansökan på vår hemsida. De väljer bland de branscher/jobb de är intresserade utav.

2

MATCHNING

Vårt team av koordinatorer går igenom kandidatens ansökan och matchar den och företagen för att båda parter ska hitta en bra match.

3

TESTPERIOD

kandidaten påbörjar en testperiod på den nya arbetsplatsen riskfritt. Efter testperioden håller man uppföljningssamtal och ser om det leder vidare till anställning.

Registrera ert företag här!

Fyll i formuläret nedan för att påbörja din ansökan och ett steg närmare ditt drömyrke! Vi kommer gå igenom din ansökan och sedan återkoppla till dig med fler kompletterande uppgifter vi kan behöva för att matcha dig mot din önskade yrkesroll.