NyKarriär - Oskarshamnsmodellen

Vi jobbar för er och för kommunens utveckling! Att skapa en långsiktig tillväxt till Oskarshamn.

Vi är en del av Oskarshamn

NyKarriär är en del av Oskarshamn som verkar för att skapa nya karriärsmöjligheter för personer från andra kommuner och på så vis öka kommunens tillväxt.

Vi vill ha er!

Nya invånare från andra kommuner, vi vill ha er! Er kompetens och kunskaper. Att få ha er i vår kommun och öka allas trivsel och kommunens tillväxt är vår drivkraft.

Utveckling!

Utveckla Oskarshamns tillväxt och näringsliv

Vår vision är att öka Oskarshamns tillväxt och dess näringsliv genom att locka hit invånare med nya jobbmöjligheter!

Genom att en familj flyttar hit ökar invånarna, de köper en bostad, de äter och lever här. Vilket i sin tur leder till nya jobb, nya boenden, nya möjligheter för såväl privatpersoner och kommun.

allt hänger ihop!

Flytta hit, ät, lev, bo = nya möjligheter för alla!

Oskarshamn, staden med energi! Här kan du och din familj skapa nya gemenskaper och ett nytt liv. Det finns mängder med aktiviteter för vuxna som barn i alla åldrar. Oskarshamn är känt för sitt ishockeylag som spelar i SHL, sin vackra natur och skärgård serien Eagles från SVT, Döderhultaren, Blå Jungfrun och mycket mer. 

Genom att ni flyttar hit, lever och bor här skapar det tillväxt till kommunen vilket medför att staden och dess invånare kan växa tillsammans, för ett bättre Oskarshamn!

Kontakt

Kontakta oss gärna om du har mer frågor kring projektet eller om du är ett företag och vill ha mer information.

Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss.