Vill du också byta karriär?

Olika drömyrken och olika erfarenheter! Testa på en ny karriär genom oss!

Testperiod på nya företaget!

Efter att du matchats mot ditt drömyrke inleds en testperiod på 10 dagar där du och arbetsgivaren får känna efter hur ni fungerar ihop. Därefter hålls ett uppföljningssamtal för att se om ni väljer att gå vidare.

Utbildning genom oss!

Efter testperioden om du och arbetsgivaren kommer överens om en potentiell anställning kan eventuell utbildning behövas för att utöka din kompetens. Utbildningen finansieras av oss.

Hur vi går tillväga

1

ANSÖK

Gör din ansökan på vår hemsida. Välj bland de branscher/jobb du är intresserad utav och fyll i alla de nödvändiga uppgifter vi behöver.

2

MATCHNING

Vårt team av koordinatorer går igenom din ansökan och matchar dig och företagen för att ni båda ska hitta en bra match.

3

TESTPERIOD

Du påbörjar en testperiod på den nya arbetsplatsen riskfritt. Efter testperioden håller man uppföljningssamtal och ser om det leder vidare till anställning.

Vill du testa på ditt drömyrke?

ny stad!

I Oskarshamn, staden med energi - där du kan leva & bo, ta del av stadens breda utbud, njuta av det rika kultur & sportutbudet, skaffa nya gemenskaper för dig och din familj!

Oskarshamn, staden med energi! Här kan du och din familj skapa nya gemenskaper och ett nytt liv. Det finns mängder med aktiviteter för vuxna som barn i alla åldrar. Oskarshamn är känt för sitt ishockeylag som spelar i SHL, sin vackra natur och skärgård serien Eagles från SVT, Döderhultaren, Blå Jungfrun och mycket mer. Välkomna till Oskarshamn!

Ansök här!

Fyll i formuläret nedan för att påbörja din ansökan och ett steg närmare ditt drömyrke! Vi kommer gå igenom din ansökan och sedan återkoppla till dig med fler kompletterande uppgifter vi kan behöva för att matcha dig mot din önskade yrkesroll.