Kom ut i arbetslivet & få eget boende!

Är du mellan 18-25 år och vill komma ut lättare i arbetslivet? Vi hjälper dig!

Vi möjliggör en enklare väg till jobb!

NyKarriär är en del av Oskarshamn som verkar för att skapa nya karriärsmöjligheter för personer från andra kommuner och på så vis öka kommunens tillväxt.

Vi vill ha er!

Nya invånare från andra kommuner, vi vill ha er! Er kompetens och kunskaper. Att få ha er i vår kommun och öka allas trivsel och kommunens tillväxt är vår drivkraft.

Jobb & eget boende!

Om du skaffar jobb inom äldrevården ser vi till att du får en egen bostad i ett attefallshus i New England-stil, där du kan leva och trivas i. Man betalar hyra precis som en vanlig bostad men attefallshusen är reserverade till just de er som skaffar sig ett jobb inom äldreomsorgen.

På området finns det fler attefallshus som utformar ett lite mindre samhälle av dessa småhus. Här finns det fin omgivning och allt inom räckhåll! Padelbana, gym, butiker, mataffärer, barer och restauranger m.m.

Är du intresserad?!

Hur vi går tillväga

1

ANSÖK

Gör din ansökan på vår hemsida. Välj bland de branscher/jobb du är intresserad utav och fyll i alla de nödvändiga uppgifter vi behöver.

2

MATCHNING

Vårt team av koordinatorer går igenom din ansökan och matchar dig och företagen för att ni båda ska hitta en bra match.

3

TESTPERIOD

Du påbörjar en testperiod på den nya arbetsplatsen riskfritt. Efter testperioden håller man uppföljningssamtal och ser om det leder vidare till anställning.

nya möjligheter!

Kom ut i arbetslivet med hjälp av oss på NyKarriär!

Är du mellan 18 och 25 år? Det ska vara enkelt att ta sig ut i arbetslivet och flytta hemifrån. Vi har möjligheterna att hjälpa er med det!

Ansök redan idag och ta chansen att testa ditt drömyrke. 

allt hänger ihop!

Flytta hit, ät, lev, bo = nya möjligheter för alla!

Oskarshamn, staden med energi! Här kan du och din familj skapa nya gemenskaper och ett nytt liv. Det finns mängder med aktiviteter för vuxna som barn i alla åldrar. Oskarshamn är känt för sitt ishockeylag som spelar i SHL, sin vackra natur och skärgård serien Eagles från SVT, Döderhultaren, Blå Jungfrun och mycket mer. 

Genom att ni flyttar hit, lever och bor här skapar det tillväxt till kommunen vilket medför att staden och dess invånare kan växa tillsammans, för ett bättre Oskarshamn!

Ansök här!

Fyll i formuläret nedan för att påbörja din ansökan och ett steg närmare ditt drömyrke! Vi kommer gå igenom din ansökan och sedan återkoppla till dig med fler kompletterande uppgifter vi kan behöva för att matcha dig mot din önskade yrkesroll.